Menu Premium

Xbox One is nu te pre-orderen in Nederland

Gamekings Redactie 01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 van vorige maand werd ‘ie eindelijk ook voor ons bekendgemaakt: de lanceringsdatum van de Xbox One. Zo’n driehonderd dagen na de officiële launch van de console komt Microsoft’s paradepaardje 5 september ook naar Nederland. Poeh hé, dat heeft even geduurd. Om alvast naar het moment toe te leven, kun je jezelf er vandaag al van verzekeren dat je er tegen die tijd één in huis hebt staan, want de Xbox One is nu te pre-orderen in Nederland.

Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft bleef het natuurlijk niet bij de bekendmaking van de ‘tweede’ lanceringsdatum. Begeleidt door luid gejoel en gejuich van het publiek werd er ook bekendgemaakt dat er een Kinect-loze Xbox One console op de markt zou verschijnen. Zie het als geluk bij een ongeluk, want zodra we in Nederland officieel met de console aan de slag kunnen, is deze versie direct beschikbaar. Omdat Microsoft met deze versie direct kan concurreren met Sony en in Nederland in elk geval nog wel wat goed heeft te maken, zit er nog wat extra’s bij bundel van 399 euries.

Zowel FIFA 15 en Forza zitten, in de vorm van downloads, standaard bij de basis Xbox One-bundel. FIFA 15 verschijnt eind september pas, dus deze is niet direct speelbaar. Wel is het mogelijk de game alvast te downloaden zodat je er 26 september meteen mee aan de slag kunt. Besluit je echter toch voor de bundel met Kinect te gaan, dan ontvang je de twee eerder genoemde games, een Limited Edition Day One controller én de game Dance Central Spotlight.

Na het gestuntel met de prijs, het uitstellen van de lancering en het debacle rondom het privacy-schendende Kinect, lijkt het er op dat Microsoft haar zaakjes eindelijk op orde heeft. Begin september dit jaar kunnen we eindelijk aan de slag met een officiële Nederlandse Xbox One.

Xbox One is nu te pre-orderen in Nederland

Xbox One is nu te pre-orderen in Nederland

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch