Menu Premium

Xbox One op Black Friday zeer goed verkocht volgens Microsoft

Rik Koning 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One heeft zeer goed verkocht op Black Friday. Dit is althans wat de baas van de marketingafdeling bij Xbox, genaamd Aaron Greenberg, zegt. De Xbox One kende tijdens Black Friday een prijsverlaging en blijkbaar hebben veel mensen daar dus gebruik van gemaakt.

In een andere tweet vertelde Greenberg dat ook de grote concurrent, waarmee hij doelt op Sony met de PlayStation 4, het op Black Friday goed heeft gedaan. Volgens zijn bronnen hebben beide consoles buitengewoon goed verkocht, wat volgens hem “geweldig nieuws” is voor de gamers. Zijn bronnen worden ondersteund door een verkooprapport van Adobe, waaruit blijkt dat zowel de PlayStation 4 en de Xbox One bij de best verkochte elektronica producten behoren. Naar verwachting zullen Sony en Microsoft later deze week met meer cijfers naar buiten komen.

In Nederland waren er ook genoeg Black Friday deals te vinden. Heb jij afgelopen vrijdag, of gisteren tijdens CyberMonday, een Xbox One of PlayStation 4 gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamespot

Xbox One heeft op Black Friday zeer goed verkocht volgens Microsoft

Xbox One heeft op Black Friday zeer goed verkocht volgens Microsoft

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch