Menu Premium

Xbox One heeft een ingebouwde DVR voor het capturen

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In navolging van de mogelijkheden van de PlayStation 4, maakt ook Microsoft dergelijke mogelijkheden bekend. De Xbox One heeft een ingebouwde DVR voor het capturen.

Met de Xbox One kan je straks je vette boss battle’s, je zieke sniper kills en als Amerikaan ook live TV opnemen. Hiervoor heeft Microsoft een Digital Video Recording in de nieuwe Xbox gebakken. Je opgenomen video’s kan je straks direct delen. Dit was, in een aantal games, al mogelijk op de Xbox 360. Wrede en unieke momenten in bijvoorbeeld Halo en Call Of Duty waren al vast te leggen Maar op de Xbox One wordt dit een default feature, zodat dit bij elke game mogelijk wordt.

Ook Xbox Live gaat met zijn tijd mee en evolueert naar een social media beest. Om dit allemaal mogelijk te maken is rauwe kracht nodig. Straks staan wereldwijd 300.000 servers te blazen, met een kracht vergelijkbaar met het wereldwijde collectief aan computers in het jaar 1999. Dat is nogal wat! Al deze servers werken samen als een cloud om al dit multimedia geweld mogelijk te maken.

Vette acties capturen en onmiddellijk je vrienden verbluffen? Het is straks mogelijk, ook op de Xbox One. Waar zou jij de DVR nog méér voor gebruiken?

Xbox One heeft een ingebouwde DVR voor het capturen

Xbox One heeft een ingebouwde DVR voor het capturen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch