Menu Premium

Xbox One gebruikt Smartglass

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al gebruik willen maken van je smartphone of tablet als een luxe afstandsbediening voor je tv? Xbox Smartglass heeft de 360 al verrijkt als entertainmentsysteem en de Xbox One gebruikt Smartglass nu ook.

Met Smartglass wordt je tablet of smartphone een tweede scherm, waar je de tv mee kan bedienen en achtergrond informatie over je favoriete shows mee kan opvragen. Je kan op je smartphone vegen om de serie terug te spoelen of tikken op hem op pauze te zetten. Je kunt er ook, terwijl je bijvoorbeeld lekker Game of Thrones aan het kijken, op het net mee surfen en je mail mee checken.

Maar dat is niet alles. Bij games zal je dus ook een tweede scherm hebben waar je bijvoorbeeld een map op kan zetten om zo, zonder de game te pauzeren, of het beeld te beïnvloeden met een minimap, kan weten waar je naartoe gaat. Ook kan je een e-book van de gameguide op je tablet of phone plaatsen. Zo’n extra schermpje zou zomaar het verschil kunnen maken tussen leven en dood in de lastige momentjes.

De Smartglass technologie, met al zijn functies en meer, zal nu ook bij de Xbox One zitten, dus pak je smartphone maar alvast en bereid je voor op slimmere entertainment.

Xbox One gebruikt Smartglass

Xbox One gebruikt Smartglass

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch