Menu Premium

Xbox One en Windows 10 krijgen first dibs op Dead Rising 4

Mark Hoogland 17/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

O, wat hebben we ons afgelopen maandag vermaakt met die gezellige trailer voor Dead Rising 4, waarin Frank West op de klanken van Jingle Bell Rock legio zombies te lijf gaat. We weten inmiddels ook dat de game in december zal verschijnen, maar Xbox One en Windows 10 krijgen first dibs op Dead Rising 4.

Niet geheel onverwacht, maar wat houdt dit precies in voor mensen met een PlayStation 4 of bijvoorbeeld Steam? Nou, een statement vanuit Capcom meldt het volgende: “Dead Rising 4 op Xbox One wordt ontwikkeld door Capcom en uitgebracht in samenwerking met Microsoft. Fans zullen in staat zijn om Dead Rising 4 vanaf december eerst op Xbox One en Windows 10 PC te spelen. Het blijft een Windows 10 exclusive voor de eerste negentig dagen en console exclusive voor Xbox One voor één jaar.”

Dead Rising 4 volgt hiermee het voorbeeld van onder meer Rise of The Tomb Raider, dat enkele maanden na de Xbox One-release voor PC verscheen – en voor eind dit jaar verwacht wordt voor PlayStation 4. In combinatie met Xbox Play Anywhere heeft Microsoft dus even lekker het alleenrecht op Dead Rising 4; scoor de game voor Xbox One en je kan er tevens in Windows 10 mee los – of vice versa.

Ga jij in december de sneeuw rood laten kleuren met Frank West in Dead Rising 4? Of heb je een PlayStation 4 en zul je minstens een jaar moeten wachten op de eventuele release voor jouw platform? Laat het weten in de comments!

Bron: Videogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch