Menu Premium

Xbox One bundel met The Witcher 3: Wild Hunt aangekondigd

Karen Koch 14/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je fan van The Witcher-serie? Kan je niet wachten op deeltje drie volgende maand, maar heb je eigenlijk nog helemaal geen console waar je ‘m op kan spelen? Dan is er goed nieuws, want er is een Xbox One bundel met The Witcher 3: Wild Hunt aangekondigd.

Of liever gezegd, er zijn maar liefst twee bundels aangekondigd. Het verschil zit ‘m in de Kinect. De ene versie heeft het beestje er wel bij, de andere niet. In Nederland zal echter alleen de bundel zónder Kinect worden verkocht. Beide bundels zullen een digitale download van The Witcher 3: Wild Hunt bevatten. Of er ook nog iets speciaals aan de Xbox One is, een ander kleurtje, een gepimpte controller, is niet bekend. Men denkt dat het gewoon om de standaard 500GB zwarte Xbox One met draadloze controller zal gaan.

Deze Witcher-bundels hebben ook nog geen prijskaartje. Dat heeft ook nog niet zo heel veel haast, want de game komt pas volgende maand uit. Op 19 mei verschijnt The Witcher 3: Wild Hunt voor de PC, PlayStation 4 en natuurlijk de Xbox One.

Bron: Xbox

Xbox One bundel met The Witcher 3: Wild Hunt aangekondigd

Xbox One bundel met The Witcher 3: Wild Hunt aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch