Menu Premium

Xbox Games with Gold voor juni bekend

Richard den Toom 23/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Juni staat bijna voor de deur en dat betekent dat iedereen met een Xbox Gold account binnenkort aan de slag kan met een aantal nieuwe games met Games with Gold. De Xbox Games with Gold voor juni zijn de originele Watch Dogs, Assassin’s Creed 3, Dragon Age: Origins, Speedrunners en DLC voor Phantom Dust.

Indiegame SpeedRunners is al een tijd uit voor de PC en de release valt samen met de beschikbaarheid van de game in Games with Gold, de Xbox One-versie is de gehele maand juni te downloaden. De Xbox One-versie van de originele Watch Dogs is te downloaden vanaf 16 juni, tot en met 15 juli.

De Xbox 360 wordt uiteraard niet overgeslagen deze maand en voor dat platform zijn Assassin’s Creed 3, van 1 juni tot met 15 juni, en Dragon Age: Origins, van 16 juni tot en met 30 juni, te downloaden. Beide games zijn ook backwards compatible, dus ze zijn beide speelbaar op de Xbox One.

Tot slot is er ook gratis DLC voor Phantom Dust, een game die lang geleden uitkwam op de originele Xbox en die vorige week opnieuw is gereleased voor de Xbox One.

Zijn jullie tevreden met de Xbox Games with Gold line-up voor de maand juni? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch