Menu Premium

Xbox Games with Gold voor Maart gelekt dankzij Taiwanese Xbox pagina

Hylke Haagsma 27/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! De maandelijkse gratis games op Xbox One voor de maand maart zijn bekend geworden. Is dat even lekker. Er zitten weer 4 gratis games aan te komen die je vanaf maart kan gaan spelen. We beginnen de maand goed met de volgende titels!

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion en Plants vs Zombies 2 Garden Warfare

Vanaf 1 tot en met 31 maart kun je Adventure Time: Pirates of the Enchiridion downloaden. Plants vs Zombies 2 Garden Warfare is vervolgens te downloaden vanaf 16 maart tot 15 april.  In Adventure Time: Pirates of the Enchiridion staat het land Ooo onder water en het is aan Finn en Jake om erachter te komen waarom. Ga met de helden op pad en verken gevaarlijke wateren, zoek naar aanwijzingen, ondervraag schimmige verdachten en vecht tegen piraten om dit drijfnatte mysterie op te lossen en de wereld te redden! Plants vs Zombies is een komische shooter waarin je kan verdedigen als zombies of aanvallen als de planten. De game kun je ook Co-op spelen! Dus roep je vrienden er maar vast bij want deze kan je spelen zonder je portemonnee te trekken.

 

Star Wars: Republic Commando en en Metal Gear Rising Revengeance

Voor Xbox 360 gebruikers zijn Star Wars Republic Commando en en Metal Gear Rising Revengeance te downloaden. Deze kun je trouwens ook gewoon op je Xbox One checken. Hoef je je oude console niet uit de kast te vissen. Want daar zit vast wel een flinke laag stof op.  Star Wars: Republic Commando is een first-person shooter en is ontwikkeld door LucasArts. De game kwam in 2005 uit en bevat een single en multiplayer. In Metal Gear Rising staat Raiden, een vroegere kindsoldaat omgevormd tot een half-mens/half-cyborg ninja, centraal. Hij is uitgerust met een zogenaamde high-frequency katana en een ziel die op zoek is naar wraak.

Worden jullie enthousiast van deze games? En gaan jullie ze spelen? Wat zijn games die je ook nog graag op de gratis service van Xbox zou willen zien? Drop het in de comments! Want wij zijn super benieuwd.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch