Menu Premium

Xbox Gamepass krijgt Alien: Isolation, Epic Mickey 2 en meer!

Hylke Haagsma 21/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

28 februari is de dag dat je Alien: Isolation kunt spelen via je Xbox Game Pass. Daarnaast komen ook het tweede seizoen van The Walking Dead, Headlander en Epic Mickey 2 op Game pass.

Alien: Isolation

De game speelt zich vijftien jaar later af dan de eerste film uit de Alien-reeks. Je neemt de rol aan van Amanda Ripley-McClaren, die de verdwijning van haar moeder Ellen onderzoekt. Amanda wordt naar het station Sevastopol overgebracht om de zwarte doos van het Nostromo-schip te vinden. Gaandeweg komt ze erachter dat het station geterroriseerd wordt door een Alien. De nadruk in de game wordt gelegd op survival, aangezien je jezelf constant aan het verstoppen bent. Daarnaast krijg je niet alleen te maken met een xenomorph, die voorzien is van een flinke dosis eigen AI, maar op het verlaten schip dwalen ook nog een handjevol oude bemanningsleden rond. Deze gasten zijn compleet van het padje en zijn vooral schuw voor alles en iedereen dat niet bij hun eigen bemanning hoort.

Headlander

Met studio Double Fine aan het roer weet je gelijk dat je een aparte game staat te wachten, dat is Headlander ook zeker. Een game waarbij je als astronaut compleet het hoofd van de romp kan scheiden, om vervolgens het hoofd te gebruiken om lichamen van robots te besturen en puzzels op te lossen. Stel je dit allemaal voor in een retro jaren ’70 jasje, met dito muziek en dan krijg je de game Headlander.

Xbox Gamepass

De gamepass blijkt een chille manier om voor een tientje wat games te kunnen checken. Wil je bijvoorbeeld de nieuwe Crackdown checken dan kan je een maandje lid worden om deze exclusive te spelen. Alle exclusives van Microsoft verschijnen op de digitale spellenbibliotheek. Kanttekening is wel dat wanneer je er eenmaal gebruik van maakt en games ( met name multiplayer ) speelt via de gamepass, het lastig word om weer enkel fysieke spellen te gaan kopen voor de volle mep per stuk.

Maken jullie gebruik van de gamepass? Of houden jullie het liever bij fysieke of digitaal aangekochte spellen zodat je ze ook lekker kan houden?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch