Menu Premium

Xbox Game Pass teased nieuwe games op Twitter

Hylke Haagsma 19/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Twitter account van Xbox Game Pass strooit regelmatig met grappige of mysterieuze teases over de games die binnenkort verschijnen op de digitale ‘Netflix’ voor games. Zo was daar nu ook een cryptische tease. Dit over een van de twee games die deze week moet verschijnen op de spellendienst.

Twee mannetjes?

Twee mannelijke emoticons met een schuine streep ertussen. Nou… zeg het maar. Zou het hier kunnen gaan om Army of Two? De co-op game A Way Out? Of is het toch Deus Ex: Mankind Divided? Er werd in de comments zelfs gegrapt over The Division 2, maar dat zou wel heel onwerkelijk zijn. Maar, dromen mag.

Alien: Isolation

Recent verscheen Alien: Isolation op de Gamepass. De game speelt zich vijftien jaar later af dan de eerste film uit de Alien-reeks. Je neemt de rol aan van Amanda Ripley-McClaren, die de verdwijning van haar moeder Ellen onderzoekt. Amanda wordt naar het station Sevastopol overgebracht om de zwarte doos van het Nostromo-schip te vinden. Gaandeweg komt ze erachter dat het station geterroriseerd wordt door een Alien. De nadruk in de game wordt gelegd op survival, aangezien je jezelf constant aan het verstoppen bent. Daarnaast krijg je niet alleen te maken met een xenomorph, die voorzien is van een flinke dosis eigen AI, maar op het verlaten schip dwalen ook nog een handjevol oude bemanningsleden rond. Deze gasten zijn compleet van het padje en zijn vooral schuw voor alles en iedereen dat niet bij hun eigen bemanning hoort.

Xbox Gamepass

De gamepass blijkt een chille manier om voor een tientje wat games te kunnen checken. Wil je bijvoorbeeld de nieuwe Crackdown checken? Dan kan je een maandje lid worden om deze exclusive te spelen. Alle exclusives van Microsoft verschijnen op de digitale spellenbibliotheek. Kanttekening is wel dat wanneer je er eenmaal gebruik van maakt en games ( met name multiplayer ) speelt via de gamepass, het lastig word om weer enkel fysieke spellen te gaan kopen voor de volle mep per stuk. Multiplayer games stop je namelijk minder snel mee dan een singleplayer die je vaak laat liggen nadat je hem 1 of 2 x hebt uitgespeeld.

Maken jullie gebruik van de gamepass? Of houden jullie het liever bij fysieke of digitaal aangekochte spellen zodat je ze ook lekker kan houden?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch