Menu Premium

Xbox Game Pass krijgt er morgen zes nieuwe games bij

Hylke Haagsma 09/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox Game Pass krijgt er later deze week maar liefst zes nieuwe games bij. Om precies te zijn morgen al! Op woensdag 10 april worden er zes nieuwe games op de online spellen dienst gezet. Om welke games het hier gaat is nog niet bekend.

Minecraft staat ook op de Xbox Gamepass

Dat is natuurlijk niet zo’n hele grote verrassing, want het is de afgelopen maanden druk geweest op Xbox Game Pass, want Minecraft werd deze maand pass gonlangs op de Gameebracht. Vorige maand werd ook bevestigd dat een aantal opmerkelijke aankomende indiegames gelijktijdig met hun release zouden worden toegevoegd.

Vampyr

Recent kwam ook Vampyr naar de digitale spellenwinkel. De game is gemaakt door de makers van Life is Strange. Vampyr is een actie role playing game die gemaakt is door Dontnod Entertainment. De game is geheel ontwikkeld op de Unreal Engine 4 en vertelt het verhaal van Jonathan Reid, een dokter die wordt gebeten en daarbij overlijdt, maar weer terug komt als een heuse vampier. Meteen komt onze dokter in een groot dilemma te zitten. Hij wil namelijk de mensheid redden van een epidemie, maar tegelijkertijd wil hij ze ook leegzuigen voor hun bloed. Want ja, een vampier leeft niet op bronwater. Vermoord je iedereen om sterker te worden en te overleven? Of probeer je de perfecte balans te vinden? Dit zijn keuzes waar je de hele game op moet letten.

Xbox Gamepass

De gamepass blijkt een chille manier om voor een tientje wat games te kunnen checken. Wil je bijvoorbeeld de nieuwe Crackdown checken dan kan je een maandje lid worden om deze exclusive te spelen. Alle exclusives van Microsoft verschijnen op de digitale spellenbibliotheek. Kanttekening is wel dat wanneer je er eenmaal gebruik van maakt en games ( met name multiplayer ) speelt via de gamepass, het lastig word om weer enkel fysieke spellen te gaan kopen voor de volle mep per stuk.

Maken jullie gebruik van de gamepass? Of houden jullie het liever bij fysieke of digitaal aangekochte spellen zodat je ze ook lekker kan houden?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch