Menu Premium

Xbox doet sportief met Game Pass en gooit er paar toppers bij

Jan Johan Beldrok 03/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hoeven je niet langer te vertellen dat gaming service Xbox Game Pass een monsterlijke aanbieding is. Voor een euro of tien heb je een shitload aan games die je vrij kunt spelen. En nee, je hebt ze niet allemaal al gespeeld en nee, je kunt ook niet mer droge ogen beweren dat het vooral schijtgames zijn. Game Pass is vet. Bang for buck. Punt. Ebn het wordt voor de sportfans nog een stapje vetter ook deze maand. Want Xbox zet er gewoon even een reeks aan sportieve toppers bij, zoals NBA2K21, Madden NFL 21 en Footbal Manager 2021. Hoe dan?

Football Manager 2021 en NBA2K21 zijn twee regelrechte toppers voor Game Pass

2K, Sega en EA hebben samen de sluizen even vol open gezet voor Xbox Game Pass. Sega’s Football Manager 2021 is het nieuwste deel in de beroemde reeks. In deze game kun je jouw eigen voetbalteam naar de top coachen. En met zeventien miljoen bondscoaches in ons land moet daar toch mensen op af gaan komen. Niet geheel onbelangrijk is de manager ook nog eens ijzersterk.

Coming Soon to Xbox Game Pass: NBA 2K21, Football Manager 2021, and More - Xbox Wire

Xbox zet alles op alles om hun service te laten slagen

Verder kun je ook aan de slag met NBA 2K21, wat als we JJ mogen geloven (en waarom niet) de beste sportsim op de markt is. Madden NFL 21 is een andere topper, als je tenminste begrijptnwat je moet doen, want American Footbal is niet ieder’s cup of tea. Ook is daar NHL 21, een prima en razendsnelle ijshockeygame. Als we de insiders mogen geloven is de kans groot dat we daar binnenkort ook FIFA 21 aan toe mogen voegen. Wat fijn zou zijn omdat de FIFA community op de Xbox nogal klein is vergeleken met die op de PS4. Tot slot is daar dan ook nog Star Wars Squadrons. Dat is ookeeh, een soort van sport in space…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch