Menu Premium
Loading...

Xbox Destination Brazil Trailer

Karim Shehata 02/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedereen probeert een ‘slaatje’ te slaan uit het aankomende WK Voetbal in Brazilië. Zo hebben we de ‘Oranjehamsters’ al voorbij zien komen en als we daarmee alle schaamte nog niet voorbij waren, is ook het ‘Roy Donders-juichpak’ op te halen in een bepaalde supermarkt. Gelukkig hebben wij gamers daar niet zoveel mee te maken, maar uiteraard worden ook wij lekker gemaakt voor het WK. Zo is Sony de officiële sponsor van het toernooi, maar is het nu Microsoft dat met een WK-applicatie komt, die goed te zien is in de Xbox Destination Brazil Trailer.

Aangezien Microsoft simpelweg de rechten op de beelden van het WK niet heeft, zul je waarschijnlijk de wedstrijden niet live kunnen kijken of zelfs hoogtepunten kunnen zien. Wel worden er verschillende statistieken bijgehouden en kun je notificaties krijgen wanneer er wordt gescoord of wanneer een wedstrijd begint. Altijd handig wanneer je een wedstrijd wil kijken, maar dit vergeet omdat je keihard aan het ownen bent op je Xbox One. Het is alleen wel te hopen dat deze trailer niet representatief is voor de uiteindelijke kwaliteit van de applicatie, want in de Xbox Destination Brazil trailer wordt een wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City als voorbeeld gebruikt. Dat heeft natuurlijk niets met het WK Voetbal te maken.

Ook lijk je vanuit de app direct FIFA 14 op te kunnen starten, waardoor je dus ook zelf lekker een potje voetbal kunt gaan spelen. Aangezien FIFA 14 nu ook vol zit met 2014 FIFA World Cup Brazil-modi, onder meer in Ultimate Team, kun je dus helemaal in de sfeer komen wanneer je een Xbox One bezit. In de sfeer komen moeten we overigens zeker, want het WK begint al over een ruime week. De E3 zit daar nog een stukje voor, waardoor iedere gamer met een passie voor voetbal volgende week een ware feestweek te verwerken krijgt.
Xbox Destination Brazil Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch