Menu Premium

“Xbox Anaconda zal krachtiger zijn dan de PlayStation 5”

Hylke Haagsma 23/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week kregen we natuurlijk de eerste details over de PlayStation 5, en die waren behoorlijk indrukwekkend. Terwijl dit allemaal is bevestigd, hebben we tijdens het paasweekend ook een aantal onbevestigde zaken mogen ontvangen over een van de grootste concurrenten van de console. Dat is namelijk de volgende Xbox (die vermoedelijk de werknaam Anaconda heeft).

De Xbox is krachtiger dan de PlayStation

Er ging al eerder een gerucht dat Microsoft gemotiveerd is om de meest krachtige hardware van de volgende generatie te hebben, en een bekende insider, Klobrille, beweert te weten dat Xbox One niet alleen hogere prestaties heeft dan Playstation 5, maar ook “duidelijk beter is”, zoals hij als volgt op Resetera schreef:

“I know Anaconda aims to be the the (wording suggests clearly) better performing device.”

Klobrille ondersteunde dit door een soort bewijs naar de Resetera-beheerder Nibel te sturen, die daarop reageerde:

“Klobrille just sent me something that I can’t elaborate on for security reasons, but it does appear to be legit to the best of my knowledge.”

Kort daarna twitterde de redacteur van Seasoned Gaming, Ainsley Bowden, dat hij hetzelfde heeft gehoord van verschillende bronnen:

“The PS5 hardware details (so far) were exactly what we were hoping for; even beyond what many were expecting.

Multiple insiders have now confirmed it’s true Xbox “Anaconda” will be more advanced as rumored.

All this means is next year is going to be AMAZING for fans of both.”

Welke console gaat er winnen?

Indrukwekkende consoles dus. Denk je dat het Microsoft of Sony zal zijn die deze keer de krachtigste console zal aanbieden? En maakt Xbox kans om PlayStation te verslaan op het gebied van games? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gerust al je vragen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch