Menu Premium

Xbox 720 wordt 21 mei onthuld

Gamekings Redactie 24/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je voelde het al aan je water, het stond in de sterren en elke rationeel denkende persoon zal niet verrast zijn. Er komt een nieuwe Xbox aan! Het is nu alleen wel eindelijk officieel wanneer deze onthulling gaat gebeuren, want de Xbox 720 wordt 21 mei onthuld.

De officiĆ«le uitnodigingen zijn waarschijnlijk net de deur uit bij Microsoft, want een RSVP is al wel in de lucht. Hier kunnen de genodigden hun uitnodiging bevestigen. De uitnodiging geeft degene toegang tot de Xbox Campus in Redmond, Washington waar “een nieuwe generatie wordt onthuld”. Ook de welbekende Major Nelson bevestigde meteen dat de uitnodigingen legit zijn door te melden dat 21 mei “het begin zal zijn van een nieuwe generatie games, tv en entertainment”. Volgens de Major wordt er op deze dag uit de doeken gedaan “wat de visie van Xbox is”, en krijgen we “een voorproefje van de toekomst.” Maar verwacht in mei nog geen games. De volledige line-up van “blockbuster” games krijgen we pas op de E3 2013 te zien, die negentien dagen later los gaat. Opvallende keuze, krijgen we dan geen enkele game te zien? Niet volgens het bericht van Major Nelson, die meteen ook toepasselijk een countdown klok heeft geplaatst.

Nog maar een klein maandje en dan is het eindelijk zover, dan gaan we zien waarmee Microsoft de strijd aan gaat met Sony. Wordt de console vergelijkbaar met de PlayStation 4? Zal de console altijd online moeten? En wat gaat nou de naam worden van dat kreng? We gaan nu nog even van de officieuze naam uit, Xbox 720, maar de nieuwe Xbox zal ongetwijfeld onder een andere naam voor het eerst getoond worden op 21 mei. Wij zijn daar dan uiteraard bij op Gamekings.tv, zodat we jou van alles op de hoogte kunnen houden. Maar wat denk jij, gaan we echt geen enkele game zien van de nieuwe Xbox bij de onthulling op 21 mei?

Xbox 720 wordt 21 mei onthuld

Xbox 720 wordt 21 mei onthuld

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch