Menu Premium

Xbox 720 onderdelen worden mogelijk nu verscheept voor Q3

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag gaat het helemaal los met geruchten over de nieuwe Xbox en dit is er een die niet heel onbelangrijk is. Xbox 720 onderdelen worden mogelijk nu verscheept voor Q3 volgens de fabrikant. Betekent dit dat de release van de nieuwe Xbox wel heel dichtbij begint te komen?

Het is bijna te mooi om waar te zijn. Vandaag wordt de nieuwe Xbox officieel aangekondigd en als we de fabrikant van de onderdelen moeten geloven, is er al een release vóór eind september. Het bedrijf Foxconn is in China al een tijdje bezig de nieuwe machines in elkaar te zetten. Dat betekent dat we binnen niet al te lange tijd kunnen genieten van alles dat next-gen ons te bieden heeft. Veel mensen zijn toe aan een nieuw niveau van graphics en zijn daarnaast ook nieuwsgierig naar wat de nieuwe hardware ons voor mogelijkheden kan bieden. Niet te vergeten, is wat Sony en Microsoft qua content en opties gaan doen.

Bijna zeven en een half jaar geleden luidde Microsoft met de Xbox 360 de nieuwe generatie consoles in van destijds. Qua grafische kwaliteit en mogelijkheden was dit een ontzettend grote stap, ten opzichte van de PlayStation 2 en Xbox. De vraag is of de next-gen consoles van nu, ofwel de nieuwe Xbox en PlayStation 4, ook zo’n grote impact gaan hebben als dat er toen was. Als we kijken wat er allemaal is veranderd qua gaming, tijdens deze generatie, is dat heel veel. Online gaming is niet meer weg te denken, waar dat toen op kleinere schaal gebeurde. Niet te vergeten de mogelijkheid van gamepatches op consoles, downloadable content, de stap van SD naar HD en veel op het gebied van realisme in games.

Als het gerucht waar blijkt te zijn en we in hele korte tijd al een nieuwe Xbox in onze handen kunnen hebben, dan heb ik het idee dat Microsoft ons dat wel vertelt vanavond tijdens de officiële aankondiging. Vergeet dus niet om vanaf 18:00 uur klaar te zitten, want we gaan op Gamekings.tv helemaal los vanavond. Je wil erbij zijn als we samen live kijken naar de officiële aankondiging van de nieuwe Xbox!

Geloof jij in een release van de ‘Xbox 720’ op zo’n korte termijn of moeten we iets langer wachten om next-gen in eigen handen te kunnen hebben?

Xbox 720 onderdelen worden mogelijk nu verscheept voor Q3

Xbox 720 onderdelen worden mogelijk nu verscheept voor Q3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch