Menu Premium

Xbox 360-versie van Titanfall wordt ontwikkeld door een externe studio

Gamekings Redactie 03/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen is het voor alle grote uitgevers logisch om hun top-titels uit te brengen in het najaar. Ook in de aankomende maanden is dat het geval, want we krijgen onder andere Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4 en Assassin’s Creed IV: Black Flag voorgeschoteld. Uitgeverij Electronic Arts verschiet alleen niet al het kruid in één keer, want in het begin van 2014 komen zij met Titanfall voor de PC, Xbox One en Xbox 360. Nu blijkt dat de Xbox 360-versie van Titanfall wordt ontwikkeld door een externe studio. Op zichzelf niet zo heel gek, maar ontwikkelaar Respawn Entertainment is heel streng geweest met het uitkiezen hiervan.

Met al het next-gen geweld voor de deur zouden we bijna vergeten dat veel games óók op de huidige generatie consoles verschijnen. De meeste gameplaybeelden worden laten zien vanaf de PlayStation 4 of Xbox One en dat is met Titanfall ook het geval. Zoals fans van de aankomende game al wisten en je in de eerste alinea kon lezen, komt Titanfall ook uit voor de Xbox 360. Daar hebben we nog geen beelden van gezien, dus de nieuwsgierigheid naar hoe deze versie eruit gaat zien, is er zeker. Als we Respawn Entertainment moeten geloven, zit daar net zoveel liefde in als de Xbox One-versie. Ze zouden namelijk handmatig een studio gekozen hebben om deze versie onder handen te nemen, zodat de kwaliteit net zo hoog ligt als zijn grote broer op de Xbox One.

De hardware van de Xbox 360 is uiteraard al jaren oud en grafisch zal Titanfall er op de Xbox One natuurlijk beter uit gaan zien. Toch wordt er ontzettend hard gewerkt om de Xbox 360-versie er zo goed mogelijk uit te laten zien volgens Respawn Entertainment. Goed nieuws voor iedereen die van plan is de game nog op de huidige generatie te spelen dus. Het is alleen wel onduidelijk welke studio de taak op zich genomen heeft. Zou het een bekende naam zijn? We gaan het zien in het eerste kwartaal van 2014, want dan moet de game uitkomen.

Xbox 360-versie van Titanfall wordt ontwikkeld door een externe studio

Xbox 360-versie van Titanfall wordt ontwikkeld door een externe studio

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch