Menu Premium

Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld naar 11 april

Karim Shehata 19/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Titanfall is in Amerika al een ruime week verkrijgbaar, terwijl wij in Europa morgen mogen zeggen dat de game een week uit is. De eerste game van Respawn Entertainment is echter nog niet op ieder platform gelanceerd waarop Titanfall zou verschijnen, want de game zou naar de Xbox One, PC en de Xbox 360 komen. Laatstgenoemde versie is dus nog niet verschenen, maar zou op 25 maart in Amerika verschijnen en op 28 maart in Europa. Deze data kunnen we voorlopig echter vergeten, want de Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld naar 11 april.

Dit heeft Patrick Söderlund, medewerker van Electronic Arts, gemeld op de officiële website van de uitgever. De reden van het uitstel is volgens Söderlund om ook de bezitters van een Xbox 360 de best mogelijke Titanfall-ervaring te kunnen bieden. De reden dat Titanfall al niet verscheen op 13 maart kwam op hetzelfde neer, maar ontwikkelaar Bluepoint Games heeft dus nog meer tijd nodig om de goed ontvangen first-person shooter ook lekker te laten lopen op de Xbox 360. “Ik heb de Xbox 360-versie van Titanfall veel gespeeld en het is fantastisch. Toch zagen wij nog voor verbetering vatbaar waren en daarom geven we Bluepoint Games de tijd om een epische Titanfall-ervaring neer te zetten op de Xbox 360”, aldus Söderlund op EA.com.

Het uitstel van Titanfall voor de Xbox 360 is extra zuur voor de landen waar de Xbox One nog niet uit is. In Nederland moeten we bijvoorbeeld nog wachten tot september totdat we officieel aan de slag kunnen met de Xbox One, waardoor een (goede) Xbox 360-versie van Titanfall meer dan welkom is. Aan de andere kant is het natuurlijk mooi dat Electronic Arts zeer waakzaam is over de Xbox 360-versie van de game en dus niet alleen de focus legt op de Xbox One- en PC-versies van Titanfall. Op 8 april kunnen de Amerikanen aan de slag met Titanfall op de Xbox 360, terwijl wij op 11 april op de voorganger van de Xbox One aan de slag kunnen met de game.

Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld naar 11 april

Xbox 360-versie van Titanfall is uitgesteld naar 11 april

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch