Menu Premium
Loading...

WWE 2K15 Controls Trailer

Karen Koch 12/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

WWE 2K15 voor de PlayStation 4 en Xbox One krijgt niet alleen een unieke MyCareer-modus, maar ook speciale controls. Hoe deze controls verschillen van de PlayStation 3- en Xbox 360-versies? Dat kan je zien in de WWE 2K15 Controls Trailer.

Onderin het scherm zal je te maken krijgen met de HUD van de game. Daar staat onder andere een portret van de worstelaars in de ring en hun health. Daarnaast kan je ook bekijken welke lichaamsdelen de meeste klappen hebben opgevangen.

Ook heeft de game een optie tot “chain wrestling”. Hierbij grijp je je tegenstander stevig vast en kan je hem door commando’s in te voeren in een houtgreep nemen. Deze optie is, voor de mensen die hier niks voor voelen, uit te schakelen in het menu.

De trailer neemt verder ook nog alle controls en aspecten van de gameplay van WWE 2K15 door. Dit is voor de ongeduldigen onder ons, die écht niet dat ene weekje nog kunnen wachten, of voor de mensen die alvast een voorsprong willen op de rest. Vanaf 18 november ligt de game in de winkels voor de PlayStation 4 en Xbox One.

WWE 2K15 Controls Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch