Menu Premium
Loading...

WWE 2K14 Gamescom 2013 30 Years of Wrestlemania Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je staat in de ring tegenover elkaar. Je kijkt je tegenstander in de ogen, nog een vriendschappelijke handdruk en dan… WORSTELEN! Daar draait het allemaal om bij Wrestlemania. Als je wilt weten hoe dat er uit ziet in een game, kijk dan snel WWE 2K14 Gamescom 2013 30 Years of Wrestlemania Trailer.

Als grote sterke mannen met elkaar op de vuist gaan, dan is er meestal spraken van ruzie en komt de politie er vaak snel aan om de boel te sussen. Als je in de ring staat, is echter alles geoorloofd, als je maar wint. Als je een keer helemaal los wilt gaan, maar niet in de gevangenis terecht wilt komen, dan kan deze Anniversary WWE-editie niet aan je voorbijgaan. Stiekem is het namelijk best leuk een grote held tegen de grond te boren. Neem het op tegen de grote namen en word kampioen van de ring.

2K Games heeft erg zijn best gedaan op deze worstelgame en dat is er zeker vanaf te zien. Op 29 oktober kun je helemaal los met W2K14. De game zal uitkomen voor de Xbox 360 en de PlayStation3. Pak je riem der kampioenen er maar bij, ga lekker zitten in je stoel en check snel de W2K14 30 Years of Wrestlemania Trailer!

WWE 2K14 Gamescom 2013 30 Years of Wrestlemania Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch