Menu Premium
Loading...

WWE 2K14 Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gespierde kerels, harde moves en bruut worstelen in de WWE 2K14 Gameplay Trailer. Ben je er klaar voor om je tegenstanders tot moes te meppen met je favoriete worstelaars?

Als je van show en spektakel houdt én liever naar stoere kerels kijkt dan naar een concert van Gerard Joling gaat, is er een kans dat je een liefhebber bent van WWE. Eerder waren de WWE-games van THQ, maar deze uitgever ging jammer genoeg failliet, afgelopen december. Ontwikkelaar en uitgeverij 2K Games heeft het stokje overgenomen, met WWE 2K14 als eerste resultaat.

Dat 2K Games in staat is toffe sportgames te maken, hebben zij met onder andere de NBA 2K-serie al lang en breed bewezen. Voor veel fans was het dan ook goed nieuws toen ze te horen kregen dat 2K Games zich ook gaat ontfermen over de WWE-serie. Het roster van WWE 2K14 is gevuld met alle bekende worstelaars waarmee je wilt spelen, waaronder Hulk Hogan, The Rock, Goldberg, Daniel Bryan en The Shield.

In de Gameplay Trailer van WWE 2K14 zien we hoe deze worstelaars hun veel te strakke pakje aantrekken en de ring betreden om elkaar de baas te zijn. Het gaat er hard aan toe en het virtuele publiek gaat helemaal uit hun plaat. Niemand wordt gespaard en het leuke van alles is dat je dit zelf straks ook in de game kunt doen.

WWE 2K14 ligt op 1 november in de Nederlandse winkels en verschijnt op de PlayStation 3 en Xbox 360. Voor nu: Check de WWE 2K14 Gameplay Trailer!
WWE 2K14 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch