Menu Premium
Loading...

WWE 2K14 Debut Trailer

Gamekings Redactie 25/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De WWE-serie is, naast meerdere uitstapjes, inmiddels toe aan zijn 15e game. Nadat ontwikkelaar Yuke’s eerst in samenwerking met THQ al 14 games uitbracht, heeft 2K Games de serie overgenomen en brengen ze aan het einde van het jaar WWE 2K14 uit. De eerste beelden van de game zijn samen met alle bekende sterren te zien in de WWE 2K14 Debut trailer.

Het motto in de nieuwste game binnen de WWE franchise is niet “wordt een superster”, niet “wordt een legende”, maar “wordt onsterfelijk”. Dit wordt in de trailer duidelijk gemaakt door middel van de grootste legendes uit de geschiedenis. Natuurlijk zien we The Rock terug in de trailer. Als echte WWE-fan klinkt die naam je bekend in de oren. Ben je geen WWE-fan? Dan ken je hem waarschijnlijk wel als de acteur Dwayne Johnson. Hij is dus niet alleen een van de grootste worstelaars aller tijden, ook is hij bekend uit meerdere films, zoals Fast and Furious 6 of The Scorpion King. In de trailer staat hij tegenover zijn grote rivaal: John Cena.

De lijst met legendes wordt aangevuld met ‘Macho Man’ Randy Savage, ‘Heartbreak Kid’ Shawn Michaels en Stone Cold Steve Austin. De huidige generatie sterren wordt aangevuld door show-off Dolph Ziggler en krachtpatser Ryback. In de trailer komt alles terug wat je kent uit de WWE zelf. Veel trashtalk, keiharde actie, de hardste gevechten en de grootste sterren binnen het showworstelen.

De game wordt, net als alle eerdere games in de serie, ontwikkeld door Yuke’s. Zij werken voor WWE 2K14 echter niet meer samen met THQ, maar met 2K Games. Past WWE 2K14 precies binnen de serie of gooit 2K Games het over een hele andere boeg? Check in de WWE 2K14 Debut trailer wat je eind oktober kunt verwachten van de game.

WWE 2K14 Debut Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch