Menu Premium
Loading...

WWE ’13 Stone Cold Steve Austin And CM Punk Interview Trailer

Gamekings Redactie 16/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige trailers van WWE ’13 lieten al zien dat je terug in de tijd kan om als je favorieten helden, zoals The Rock en Steve Austin, los kon gaan in The Attitude Era. Maar op dit moment rouleert CM Punk, en de huidige gang van zaken in de ring zijn niet meer zoals vroeger.

Dus besloot THQ om CM Punk samen met Stone Cold Steve Austin in één ruimte te zetten voor een diepte interview. Wat krijg je dan? Juist, teveel testosteron voor één klein studio’tje en een ongemakkelijke sfeer. Om Steve nog eens extra dwars te zitten besloot CM Punk ook nog eens zijn belt van dit jaar mee te nemen.

Stone Cold Steve Austin mag dan wel van een oudere generatie zijn, maar als hij die belt ziet beginnen zijn oogjes wel meteen te priemen. Wat als gevolg heeft dat de twee alfa mannetjes, van het klasse zilverrug, elkaar eens goed eyeballen, wat de spanning hoog doet oplopen. Vooral wanneer Stone Cold beweert dat hij zelfs nu nog met twee moves de hele lockerroom van CM Punk onder de duim heeft.

CM Punk mag dan wel de Championship Belt hebben, maar volgens Steve is dat alleen omdat hij niet meer in de scéne zit. Het interview verloopt eigenlijk nog best vriendelijk, er worden hier en daar zelfs complimenten gegeven. Al houdt dat bij Steve in dat hij wel iets in CM punk ziet, maar dat hij pas echt verder kan door een zetje in de rug van de steen koude man zelf.

Maar de meest brandende vraag blijft nog steeds: ‘What if ?’. Wat zou er gebeuren als Stone Cold Steve Austin van de Attitude Era in de ring zou stappen met CM Storm van het huidige kampioenschap? Voor het antwoord daarop, zul je moeten wachten tot oktober wanneer WWE ’13 uitkomt. In deze game kun je namelijk in de huid stappen van deze twee kampioenen en het zelf uitvechten in de ring. Of het in dit interview bij bekvechten blijft of dat het volledig uit de hand loopt, zie je in de WWE ’13 Stone Cold Steve Austin And CM Punk Interview Trailer.

WWE '13 Stone Cold Steve Austin And CM Punk Interview Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch