Menu Premium
Loading...

WWE 13 Mike Tyson Interview Trailer

Gamekings Redactie 05/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deeltje 13 van WWE komt er aan en deze focust zich op ‘The Attitude Era’. Speciaal daarvoor hebben ze Mike Tyson bij zijn tijger vandaan getrokken voor de WWE 13 Mike Tyson Interview Trailer.

Tijdens ‘The Attitude Era’ werd Tyson geïntroduceerd als “Special Guest Enforcer”. Stone Cold Steve Austin vond het alleen niet zo leuk dat Mike werd geïntroduceerd als ‘baddest man on the planet’ in de ring waar hij de scepter zwaait, en besloot hem de middelvinger te tonen. Dit zorgde voor een opstootje en een twee weken durende beef tussen Mike Tyson en Steve Austin. Uiteindelijk is Steve wel kampioen geworden en heeft Tyson de verliezer afgetikt. Die daarna ook nog eens een rechter voor zijn harses kreeg omdat hij begon te klagen.

In de trailer hoor je Tyson uitweiden over de tijd die hij in de WWE ring heeft doorgebracht. Wat hij daadwerkelijk zegt is niet helemaal duidelijk, maar hij lijkt er met plezier naar terug te kijken. Of de game de vibe uit ‘The Attitude Era’ goed zal neerzetten moet nog blijken, maar op de redactie begint het al te kriebelen na het zien van deze WWE 13 Mike Tyson Interview Trailer.

WWE 13 Mike Tyson Interview Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch