Menu Premium
Loading...

WWE ’13 Launch Trailer

Gamekings Redactie 30/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

WWE ’13 wordt al het vijftiende deel van de game serie. Aangezien de releasedatum van de game om de hoek komt kijken, is het hoog tijd voor de WWE ’13 Launch Trailer.

De trailer geeft in ieder geval niet te weinig informatie. Er komen veel cijfertjes langs. Zo bevat de game meer dan 65 WWE matches, ruim 100 unlockable items, 20 klassieke WWE video´s en 150 klassieke foto´s.

Doordat de game op de Predator Technology 2.0 engine loopt, zijn er vele nieuwe moves beschikbaar die allemaal een stuk vloeiender lopen dan in de voorgaande games. Daarnaast is de audio flink verbeterd. Zo reageert het publiek nu op alles wat er in de ring gebeurt. Ook klappen moeten met het nieuwe audio systeem nu nog harder aankomen.

Daarnaast bevat de game, zoals de trailer het zegt, `the best creation suite ever`. Voorgaande jaren kon je al een eigen worstelaar in elkaar knutselen, maar de creation suite van WWE ’13 gaat nog veel verder. Je kunt dit jaar het stadion tot in detail naar eigen smaak aanpassen. Je kunt zelfs de grootte van het stadion en de voorkeur van het publiek aanpassen.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar aangegeven dat ze de game blijven uitbreiden met DLC. Zo zullen er de eerste drie maanden na de release drie DLC packs verschijnen met onder andere nieuwe moves en bekende WWE superstars.

Een flink aantal van deze features dus, ze komen allemaal even langs in deze WWE ’13 Launch Trailer.

WWE 13 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch