Menu Premium

Writer KOTOR 2/New Vegas werkt aan Star Wars Jedi: Fallen Order

Hylke Haagsma 04/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gameontwikkelaar Chris Avellone maakt bekend dat hij voor Respawn Entertainment gewerkt aan het verhaal van Star Wars Jedi: Fallen Order. Het verhaal speelt zich af tussen episode 3 en episode 4. Avellone werkte hiervoor onder andere aan Fallout: New Vegas en KOTOR 2. Ook schreef hij Star Wars: Clone Wars Adventures boeken.

Een sterk CV

Avellone werkte in het verleden mee aan games met grote verhalen zoals Icewind Dale,Prey,  Baldur’s Gate: Dark Alliance, Alpha Protocol, Pillars of Eternity en Planetscape: Torment. Voor Star Wars Jedi: Fallen Order heeft hij aan de personages, het verhaal en de scrips voor de cutscenes gewerkt. Inmiddels zou het zijn afgerond.

Op de Star Wars Celebration in Chicago word de nieuwe game Star Wars Jedi: Fallen Order uit de doeken gedaan. Dit liet EA weten via Twitter. May the force be with us!

Padawan

In de video in de Tweet maakt EA meer details bekend. Je speelt een Padawn die Order 66 overleeft en je verkent het universum in de tijd na de val van de Jedi Order. Veel is er verder nog niet bekend over de game. Er is dan ook nog geen release date. Het gerucht gaat rond dat de game in november 2019 uit zal gaan komen. Wij zijn uiteraard zeer benieuwd naar de nieuwe titel. Electronic Arts heeft natuurlijk niet perse een goede reputatie wat betreft de Star Wars games, maar vrees niet, Respawn Entertainment zit achter deze titel. Zij zijn natuurlijk ook verantwoordelijk voor het populaire Apex Legends. Met het ondergewaardeerde Titanfall wisten zij al eerder te overtuigen. Zou de nieuwe Star Wars game ook een battle-royale krijgen?

Hoe kijk jij naar de game? Denk je dat het helemaal goed moet komen met deze game? Of maak je je zorgen na de vorige games zoals Battlefront 2? Laat het ons weten in de comments, wij zijn benieuwd naar jullie mening!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch