Menu Premium

WRC 6 verschijnt dit najaar

Boy Körver 26/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen jaren hebben we jaarlijks een World Rally Championship-game mogen verwelkomen. Door de aankondiging van ontwikkelaar Kylotonn Games weten we dat de serie zich in 2016 ook uitbreidt. Zeer waarschijnlijk kunnen we dit najaar opnieuw los op de officiële tracks in WRC 6.

WRC 6 wordt het volgende deel in de langlopende rally-serie die de officiële licentie van het WRC gebruikt en dus zullen alle zestien echte races van het WRC-2016 seizoen speelbaar zijn. Ook zal de eSports WRC-feature voortgezet worden en kunnen we een aantal verbeteringen ten opzichte van het laatste deel verwachten. Kylotonn Games zegt namelijk goed te luisteren naar kritiek van de community op het vorige deel om zo de game te verfijnen. Meer nieuws rondom deze aanpassingen en nieuwe features krijgen we ongetwijfeld rondom de E3.

WRC 6 krijgt een release op de PC, PlayStation 4 en Xbox One, die vooralsnog gepland staat voor dit najaar. Ben jij een fan van de serie en is deze game een vaste prik in jouw gamejaar? Laat het ons hier beneden weten!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch