Menu Premium
Loading...

World of Warcraft Mists Of Pandaria The Thunder King Teaser Trailer

Gamekings Redactie 07/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel elven, dwergen en ander volk in het land van World of Warcraft zijn inmiddels al ingeburgerd in Pandaria, daarom komt Blizzard met patch 5.2, genaamd The Thunder King. Ben jij één van die burgers? Of heb je plannen om te verhuizen? Dan mag je deze World of Warcraft Mists Of Pandaria The Thunder King Teaser Trailer niet missen!

De subtitel Thunder King slaat op de nieuwe boss die zich schuil houdt in een nieuwe Raid, genaamd Throne of Thunder. De keizer Lei Shen is teruggekeerd om nogmaals en doosje hel open te breken over Pandaria met zijn Zandalari bondgenoten. Het is de taak van The Alliance en The Horde om hier een stokje voor te steken.

Onderweg kom je minstens twaalf nieuwe Raid Encounters tegen die je moet verslaan. Waaronder een grote T-Rex die met de Mayaanse kalender gebotst lijkt te zijn. The Throne of Thunder heeft een duister toontje en heeft voor de spelers die de koning van de bliksem verslaan op heroic nog een dertiende verrassing in petto.

Heb jij met de Mists Of Pandaria expansion jouw groene vingers ontdekt en alleen maar de Rob Verlinden uitgehangen? Dan hoef je voorlopig niet meer uit de potgrond te komen. The Thunder King patch geeft je namelijk de mogelijkheid stukken grond te kopen. Eenmaal gekocht, geldt het als een punt van rust zoals bijvoorbeeld een Inn. Wij zijn alvast een haag van vleesetende planten aan het groeien, dus indringers opgepast.

De trailer laat meerdere in-game beelden zien van wat je allemaal te wachten staat, dus wat sta jij nog te wachten? Klikkerdeklik! De World of Warcraft Mists Of Pandaria The Thunder King Teaser Trailer.

World of Warcraft Mists Of Pandaria The Thunder King Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch