Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Warlords of Draenor verschijnt deze herfst

Karim Shehata 10/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al vanaf eind 2004 zijn er mensen die met veel plezier rondlopen in de wereld van World of Warcraft. De MMO, die overigens in Europa pas in 2005 verscheen, is nog altijd één van de populairste games in het genre en daarom blijft Blizzard de game dan ook met man en macht ondersteunen. Dit doet de ontwikkelaar door middel van updates, maar ook door middel van uitbreidingspakketten. Zo weten we nu wanneer het vijfde uitbreidingspakket voor de immens populaire MMO verschijnt, want World of Warcraft: Warlords of Draenor verschijnt deze herfst.

Dit heeft Blizzard deze avond aangekondigd op Battle.net. De vijfde uitbreiding voor de game, die onder meer de Draenor-wereld zal toevoegen aan de game, verschijnt volgens Blizzard sowieso voor 21 december 2014. Dit betekent dat iedere World of Warcraft-speler dus deze herfst nog de gloednieuwe wereld kan gaan verkennen, welke de oorspronkelijke thuisbasis is voor de Orcs in de game. World of Warcraft: Warlords of Draenor zal zich overigens meteen afspelen na de gebeurtenissen van uitbredingspakket Mists of Pandaria. Fanatieke spelers van de game staan dan waarschijnlijk ook niet raar op te kijken van het feit dat legendarische Warcraft-personages zoals Gromm Hellscream en Blackhand hun opwachting gaan maken in dit uitbreidingspakket.

Blizzard heeft ook de pre-order details van Warlords of Draenor bekendgemaakt. Wanneer je voor de Deluxe Edition van de expansion gaat, krijg je exclusieve goodies die samenhangen met de populairste games van de ontwikkelaar. In de Deluxe Edition van Warlords of Draenor zitten namelijk goodies uit de Diablo- en Starcraft-series. Een verse goodie die samenhangt met World of Warcraft kan natuurlijk ook niet ontbreken. Overigens hoef je het niet alleen te doen met de goodies, want er zit een level 90 boost inbegrepen bij een pre-order. Hierdoor kun je dus meteen hard aan de slag met de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft wanneer deze in de herfst verschijnt voor de PC.

World of Warcraft: Warlords of Draenor verschijnt deze herfst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch