Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Warlords of Draenor verschijnt 13 november

Karim Shehata 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedere World of Warcraft-speler kijkt er naar uit: het nieuwe uitbreidingspakket voor de nog altijd immens populaire MMO, genaamd Warlords of Draenor. Met Warlords of Draenor zijn we toegekomen aan het vijfde uitbreidingspakket voor de game, wat nog maar eens aangeeft hoe groots World of Warcraft inmiddels is en gaat worden. Onduidelijk was echter wanneer Warlords of Draenor zou gaan verschijnen, maar Blizzard heeft op de huidige Gamescom korte metten gemaakt met de onduidelijkheid: World of Warcraft: Warlords of Draenor verschijnt 13 november.

Hierdoor hebben de doorgewinterde, en natuurlijk ook de nieuwe World of Warcraft-spelers dus eindelijk een datum voor het uitbreidingspakket, welke zich afspeelt na alle gebeurtenissen van het vorige uitbreidingspakket, genaamd Mists of Pandaria. Wel wisten we al dat Warlords of Draenor, welke de level cap ophoogt van 90 naar 100, eind dit jaar zou gaan verschijnen. Het uitbreidingspakket brengt onder meer de functie om zelf garrisons te maken en deze natuurlijk ook goed te onderhouden. Daarnaast gaan legendarische personages van de Warcraft-franchise een rol spelen in het uitbreidingspakket, waaronder Grom Hellscream en Blackhand.

We weten nu dus wanneer World of Warcraft: Warlords of Draenor gaat verschijnen. Zoals gezegd stond de expansion altijd al op de planning voor het einde van het jaar, maar hoe vaak worden games uitgesteld? Juist ja, erg vaak. Alhoewel dit zeker niet altijd een negatief gegeven is, kan de World of Warcraft-speler in ieder geval opgelucht ademhalen en op 13 november flink aan de slag met Warlords of Draenor.

World of Warcraft: Warlords of Draenor verschijnt 13 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch