Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Warlords of Draenor Announcement Trailer

Gamekings Redactie 08/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vanavond werd al duidelijk dat het nog niet ophoudt met uitbreidingspakketten voor World of Warcraft. Het is bijna negen jaar geleden dat de game uitkwam in onder andere de Verenigde Staten en jaren na dato zijn er nog miljoenen mensen die met grote regelmaat de wereld van Blizzard’s MMORPG bezoeken. Op de BlizzCon 2013 werd World of Warcraft: Warlord of Draenor aangekondigd en dat wordt gevierd met de World of Warcraft: Warlords of Draenor Announcement Trailer.

Er zijn niet veel games die het voor elkaar krijgen om negen jaar lang gretige aftrek te kennen onder gamers. Eerlijk is eerlijk, met de jaren wordt het spelersaantal van World of Warcraft steeds iets minder. Toch is er nog een hele grote groep enthousiastelingen die genoeg liefde heeft voor de game om deze nog niet te verlaten. Met World of Warcraft: Warlords of Draenor moet de game nog steeds interessant zijn om te spelen.

In het World of Warcraft: Warlords of Draenor-uitbreidingspakket krijg je als speler te maken met hordes aan vijanden uit de Horde-burcht die gelegen is in Frostfire Ridge. Dit is logischerwijs het land van de Frostwolf Clan, waar je mee van doen hebt. Daarnaast zijn er ook nieuwe vijanden in de Shadowmoon Valley, waar de Alliance zich ophouden. Tevens is het ook de plek waar de heilige tempel van Karabor gevestigd is. Naast deze twee plekken is ook Draenor beschikbaar, het land waar de Orcs vandaan komen. Het is de plek die later naar puin geholpen zou worden en onder World of Warcraft-spelers bekend staat als Outland.

Naast dat het uitbreidingspakket nieuwe gebieden en nieuwe vijanden bevat, wordt het hoogste level dat je kunt behalen opgeschroefd naar 100. Dit zorgt ervoor dat huidige spelers redenen hebben om hun personage te trainen. Of niet, want het wordt door deze expansion ook mogelijk om direct een character te boosten naar level 90.

Uiteraard kan ik blijven vertellen, maar het beste idee is zelf de World of Warcraft: Warlords of Draenor Announcement Trailer checken. Een releasedatum is nog niet bekend, maar daar horen we waarschijnlijk later meer over.

World of Warcraft: Warlords of Draenor Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch