Menu Premium

World of Warcraft update Seeds of Renewal verschijnt op 16 januari

Alex 03/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Spelers van de langlopende MMORPG World of Warcraft kunnen zich deze maand klaar gaan maken voor een nieuwe update. Blizzard heeft via haar website laten weten dat deze nieuwe update – Seeds of Renewal genaamd – vanaf 16 januari aanstaande speelbaar zal zijn.

Dragonriding All the Way

Een update zal geen echte update zijn als het niet de nodige nieuwe content met zich mee weet te brengen. Zodra Seeds of Renewal live is kunnen spelers door heel Azeroth hun Dragonriding-mounts gebruiken. Deze zijn tot nu toe alleen beschikbaar in de Dragon Isles.

Wil je meer weten over de geschiedenis van de Dragon Isles dan kan je volledig losgaan met de Azerothian Archives. Hier krijg jij als speler de geschiedenis en lore mee van de Dragon Isles nog voor de gebeurtenissen van de Dragonflight expansion. Dit gebeurt door middel van wekelijkse solo- en group-activities waarmee onder andere nieuwe Battle Pets, Mounts en Transmog sets te verkrijgen zijn.

Follower Dungeons

Onder de noemer Follower Dungeons kunnen de Dragonflight Dungeons gespeeld worden met de hulp van NPC’s. Waar je voorheen echte spelers nodig had om de dungeons tot een goed einde te brengen, kan dat met Seeds of Renewal ook solo. Verder worden er nieuwe chapters aan de campaign toegevoegd en komen er nieuwe character customizations voor Trolls en Draenei. Duik jij vanaf 16 januari in deze nieuwe World of Warcraft-content? Laat het ons weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch