Menu Premium
Loading...

World Of Warcraft Mists Of Pandaria TV Spot

Gamekings Redactie 10/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe uitbreiding van World of Warcraft is al heel dicht bij, zo dichtbij zelfs, dat er een tv-commercial is verschenen. Ook panda’s spatten nu van je tv scherm in de World Of Warcraft Mists Of Pandaria TV Spot.

Een MMORPG-er vragen waarom hij nog steeds World of Warcraft speelt, is hetzelfde als vragen waarom panda’s bamboe eten. Gelukkig voor de MMORPG-er komt WOW elke keer met een geheel nieuwe uitbreiding en zit je niet elke keer op hetzelfde stukje bamboe te kauwen. En over bamboe gesproken, dit keer ga je aan de haal met echte kungfu panda’s! Zij leven in het land met de originele naam Pandaria waar het altijd mistig is.

The Alliance en The Horde zijn al een tijdje in een heftige oorlog verweven, maar Pandaria is nog steeds ongeschonden. Als een van de weinige plekken waar de oorlog nog niet zijn sporen heeft nagelaten, houdt het er veel exotische dieren en stokoude bossen aan over. Pandaria is verdeelt over zeven subcontinenten waarin je deze mistige landschappen en mythische wezens kunt ontdekken. Maar probeer niet de balans te verstoren, anders krijg je een boze panda op je dak.

Je kunt niet alleen met je panda flinke karate trappen verkopen, er is ook een nieuwe monk class die je character omtovert tot een ware martial-arts expert. Deze class is handig inzetbaar voor zowel aanvallend als verdedigend werk en gebruikt zijn wapens pas echt voor de genadeklap. Ook zijn het uitstekende healers door de jaren lange acupunctuur training en daardoor weten ze precies de meridianen van je Orc feng shui te maken zodat je gezond en wel verder kan.

Vanaf 25 september kun je de kerkers in duiken van de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft, houd tot dan je tv in de gaten of kijk natuurlijk gewoon hier op de site naar de World Of Warcraft Mists Of Pandaria TV Spot.

World Of Warcraft Mists Of Pandaria TV Spot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch