Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Legion Patch 7.1.5 is nu live

Froukje Planken 12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De World of Warcraft: Legion Patch 7.1.5 is nu live. De patch die tijdens BlizzCon 2016 werd aangekondigd is nu live en brengt gevarieerde nieuwe content met zich mee, waaronder Mists of Pandaria Timewalking Dungeons, Micro-Holidays en de terugkeer van Brawler’s Guild.

De belangrijkste toevoegingen op een rijtje:

  • Mists of Pandaria Timewalking dungeons en rewards. Voor spelers van level 91 en hoger is er om de paar weken een nieuwe bonus event. Een nieuwe Timewalking Vendor vind je op de Timeless Isle. Bij Mistweaver Xia kun je terecht voor mooie rewards.
  • Brawler’s Guild keert terug. Met nieuwe solo boss fights (zoals Ogrewatch en Stitches) en nieuwe rewards.
  • Micro-Holidays. Vier unieke events gedurende het hele jaar met je vrienden, beginnende met The Call of the Scarab van 21 tot 23 januari.
  • Nieuwe Legendaries voor iedere Class.
  • The Nighthold Raid (vanaf 17 jan.). Al je inspanningen in Suramar hebben geleid tot deze laatste confrontatie met  Gul’dan himself.
  • Class en Profession updates.

Voor de volledige patch notes kun je hier terecht.

De MMO klassieker doet het met Legion nog steeds erg goed en blijkt nog springlevend. Direct na de launch waren de spelersaantallen enorm. Ben jij nog steeds een van die spelers en vind je de nieuwe content die met deze patch komt interessant? Laat het hieronder weten!

Bron: worldofwarcraft.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch