Menu Premium

World of Warcraft: Fury of Hellfire patch is nu beschikbaar

Karim Shehata 25/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard probeert World of Warcraft constant leuk en fris te houden voor spelers van de game, om tegelijkertijd spelers die ermee zijn gestopt terug te lokken naar de MMO. Dit doet Blizzard door middel van uitbreidingspakketten en patches. Nu is er een nieuwe patch beschikbaar voor World of Warcraft in de vorm van Fury of Hellfire.

Patch 6.2 voegt aardig wat nieuwe content aan de MMO toe. Zo kun je naar een nieuwe zone, genaamd de Tanaan Jungle. Ook kunnen WoW-spelers beginnen aan een nieuwe Raid, welke door het leven gaat als de Hellfire Citadel. Daarnaast kun je jezelf onder meer bezig houden met onder meer een nieuwe Garrison Feature, een hogere moeilijkheidsgraad voor Dungeons en nieuwe armor, pets en bonus events.

Tot slot kun je in de World of Warcraft: Fury of Hellfire patch aan de slag met Timewalking Dungeons, waardoor je klassieke dungeons uit Wrath of the Lich King en The Burning Crusade kunt herbeleven. Ga jij met deze nieuwe content voor World of Warcraft aan de slag? Laat het ons weten in de comments!

World of Warcraft: Fury of Hellfire patch is nu beschikbaar

World of Warcraft: Fury of Hellfire patch is nu beschikbaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch