Menu Premium

World of Tanks voor Xbox One krijgt korte open beta

Gamekings Redactie 09/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder was al bekend dat World of Tanks naar de Xbox One zou komen. Ontwikkelaar Wargaming heeft nu via een persbericht bekendgemaakt dat er dit weekend een korte bèta te spelen is.

De game is op 11 en 12 juli in open beta te spelen op de Xbox One en daar kun je extra’s aan overhouden. Zo krijg je als je inlogt tijdens de twee daagse bèta extra XP en een premium Amerikaanse Tier 3 “M22 Locust” tank. Mocht je de tank al in je bezit hebben, dan worden er 180,000 zilveren munten en een extra garage slot cadeau gedaan. Dit zijn echter niet de enige extra’s tijden de open beta van World of Tanks voor de Xbox One . Op 11 en 12 juli krijg je tussen 20:00 en 23:00 uur Nederlandse tijd twee keer bonus XP op alle gevechten en twee keer “Battle Operation” die je later tijdens de volledige Xbox One release kunt gebruiken. Dit is ook voor de Xbox 360 gamers het geval, die dankzij de cross-platform ondersteuning dit weekend samen met de Xbox One-bezitters de open beta kunnen spelen.

De beta is, evenals de volledige release later dit jaar, kosteloos te downloaden op de Xbox One voor alle Xbox Live Gold-leden. De overige leden kunnen World of Tanks zeven dagen gratis uit proberen. Ga jij dit weekend los met World of Tanks op de Xbox One? Laat het ons weten in de comments.

World of Tanks voor Xbox One krijgt korte open beta

World of Tanks voor Xbox One krijgt korte open beta

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch