Menu Premium
Loading...

World of Tanks krijgt thematische EK Voetbal-update

Boy Körver 30/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met het Europees Kampioenschap voetbal voor de deur begint de voetbalgekte hier en daar al noemenswaardige proporties aan te nemen. Ontwikkelaar Wargaming draagt daar een steentje aan bij door een voetbalgerelateerd event aan te kondigen. In World of Tanks wordt het vanaf 10 juni ook mogelijk een schot op doel te wagen, tijdens Tank Football 2016.

Het EK-gerelateerde event biedt de mogelijkheid om in twee teams van drie spelers elkaar op het veld het leven zuur te maken en meer doelpunten te scoren dan de tegenpartij. Dit scoren doe je tijdens de zeven minuten durende matches door met je tank op de bal te schieten in een poging de bal in het doel te krijgen. Het vernietigen van tegenstanders is niet mogelijk, al resulteert het raken van hun wielen wel in een stun.  Dit alles speelt zich af op één van de drie tijdelijk toegevoegde stadiums: Old Tankford, Himmelsdorf Arena en Stade Eiffel.

Een nieuwe tank, de T-62a Sport, maakt ook deel uit van dit voetbalgeweld, waarvoor er voor iedere speler een extra Garage Slot beschikbaar is. Naast deze tank en de stadiums laten nieuwe vlaggen, emblemen en de Turbocharger-consumable het content gehalte van Tanks Football stijgen, om in World of Tanks de voetbaldorst op ludieke wijze te lessen. Voor de fanatiekelingen vindt er bovendien nog een toernooi plaats waarin er in teams van drie gestreden wordt om in-game prijzen en eeuwige roem.

Tank Football 2016 is vanaf 10 juni 2016 in game beschikbaar. Ben jij tijdens het EK op het slagveld te vinden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Wargaming.net

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch