Menu Premium

World of Tanks komt naar de Xbox 360

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De megahit World of Tanks heeft sinds 2011 al meer dan 48 miljoen spelers op de PC weten te veroveren, maar we hebben net goed nieuws gehad: World of Tanks komt naar de Xbox 360 en gamers op dit platform zullen dus ook ervan kunnen genieten elkaar op te blazen in de gouwe ouwe WO II bakbeesten.

Wargaming CEO Victor Kislyi kwam op het podium om te verkondigen dat de game een gratis download zal worden in de marketplace voor degenen die een Xbox Live Gold abonnement hebben. Ze zouden tijd hebben besteed om de game te finetunen naar de console en controller.

In deze “Xbox 360 Edition” van World of Tanks zal je met vijftien mensen in jouw squad tegen een andere squad van vijftien kunnen spelen (dat zijn best forse gevechten) en je kan jouw tank customizen om je speelstijl te complimenteren. Of je nou voor snelheid wilt gaan, of als je een tank (no pun attended) wilt zijn die alles vernietigt op zijn pad, je kan het maken en spelen.

Ik kijk er zelf naar uit om deze ervaring te beleven op de console en wat Duitsers een koppie kleiner te maken. Laat weten of jullie er zin in hebben in de comments hieronder!

World of Tanks komt naar de Xbox 360

World of Tanks komt naar de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch