Menu Premium
Loading...

World of Tanks Console walst over je heen met deze immense update

Duncan Israel 30/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga je deze zomer lekker op vakantie naar Zuid-Frankrijk? Je hoeft niet per se heel lang meer te wachten om de Franse invloeden op je af te laten komen. World of Tanks Console walst over je heen met deze immense update, Franse stijl!

De gratis MMO Tank-shooter, die de PlayStation 4 in januari als laatste console aan zijn arsenaal toevoegde, komt nu met zijn 3.1 update. Deze immense update voegt alle content van de verschillende consoles samen. Daarnaast knallen ze ook nog eens de Franse tanks voor de PlayStation 4 onze kant op en de nieuwe Franse tech lijn voor de andere platformen.

De twee populaire maps, genaamd Steppes en Erlenberg, krijgen een fikse update. Van de maps zijn nu ook twee weervarianten uitgebracht. Ze heten, geheel origineel, Steppes Sandstorm en Erlenberg Blizzard. Je kan al wel raden hoe de maps aangepast zijn. In Steppes woedt een zware zandstorm en Erlenberg ligt nu onder een dik pak sneeuw.

Op de PlayStation 4 zijn er maar liefst 44 Franse tanks toegevoegd. De Xbox 360 en Xbox One krijgen een geheel nieuwe lijn aan tanks, met onder andere de Renault R35, FCM 36 en SARL 42. Wie kent ze niet? Daarnaast zullen er vanaf 15 juli bepaalde missies beschikbaar komen waarbij spelers een AMX CDC-tank kunnen winnen, in de game natuurlijk.

World of Tanks Console is speelbaar op de Xbox 360, Xbox One en PlayStation 4 en je kan nu al rondbanjeren in je eigen Franse tank op alle platformen. De volledige patch notes kun je hier checken. Mocht je in hogere Fransen sferen willen komen, check dan ook vooral de bovenstaande trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch