Menu Premium
Loading...

Update: Forza Horizon 3 scheurt door de bocht op E3 2016

Bas Boudewijn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Update:

Hoe accurate een lek soms kan zijn, blijkt maar weer vandaag. Forza Horizon 3 raced namelijk inderdaad op 27 september naar jouw Xbox One en PC. Dit maakt Microsoft net bekend door middel van een bloedmooie E3 2016 trailer!

Ook heugelijk om te vermelden is dat je de campaign van het derde deel in de ‘Horizon’ serie niet in je eentje hoeft te spelen, want de volledige game is speelbaar met maarliefst vier van je eigen ‘mates’ verdeeld over PC en Xbox One. De game is namelijk crossplatform tussen Xbox One en Windows 10.

In de nieuwe ‘grootste open wereld binnen een Horizon game ooit’ cross je met jouw vrienden op nieuwe manieren en tereinen door het Australische landschap. Zo zoef je met lichte strandbuggy’s langs walibi’s op het strand en scheur je in dikke 4×4 bakken door bossen en rivieren. Nieuwe manieren om deze ‘sociale’ Horizon-game te beleven dus! Wanneer jij de game nu al binnenhaalt kun je zelfs al op 23 september verdwalen in het altijd mooie Australië.

Origineel bericht:

We zitten natuurlijk allemaal nog onderuitgezakt met een enorme kater van de eerste twee E3-presentaties van EA en Bethesda, die wij gisteren voor onze kiezen kregen, maar over een klein uurtje is het alweer tijd voor het begin van de tweede avond vol persconferenties. De kans is groot dat jij met een groot hart voor racegames, vanavond wordt verblijd met een aankondiging van Forza Horizon 3 op de Microsoft persconferentie!

Nadat we gisteren al de gelekte nieuwe Xbox One Slim konden aanschouwen, hebben we vandaag op de dag van Microsofts persevent dus wederom een gelekt nieuwtje te pakken. Volgens de gelekte informatie wordt het derde deel in Microsofts raceserie ontwikkeld door Playground Games, die eerder al zorgde voor onder andere de Porsche-, Fast And The Furious- en Storm Island-DLC van Forza Horizon 2.

Volgens de ‘betrouwbare bron’ zou Forza Horizon 3 zich af gaan spelen in het altijd mooie Australië en zou de game niet alleen de grootste map hebben, maar ook de grootste variatie in auto’s in een Forza game ooit! Vanaf release van de – op het moment nog niet eens aangekondigde – game gaan we niet alleen racen op langgestrekte Australische wegen, maar ook over ‘extreem terrein’. Wat deze toevoeging inhoudt, gaan we wellicht vanavond nog zien in de Microsoft E3 2016-persconferentie.

Deze epische informatie wordt alleen nog maar mooier als er een releasedatum bijzit en daarom gaat ook het gerucht dat je al vanaf 27 september aan de slag kunt gaan met Forza Horizon 3 op Xbox One en Windows 10.

Kun jij ook niet wachten om kilometers door de Australische woestijnen en steden te crossen in epische races? Laat ons in de comments weten wat jij van een eventuele opvolger van Forza Horizon 2 zou vinden!

Bron: Destructoid

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch