Menu Premium

Wordt de releasedatum van de Xbox 720 eind 2013?

Gamekings Redactie 30/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de releasedatum van de Wii U is er niks leukers dan een sappig gerucht over de nieuwe Xbox. Vorige keer waren het specs, dit keer heeft het te maken met de releasedatum. Wordt de releasedatum van de Xbox 720 eind 2013? Volgens de business informatie website Bloomberg, heeft een anonieme bron namelijk doorgesluisd dat de nieuwe Xbox console, beter bekend als de Xbox 720 of Durango, eind 2013 verwacht kan worden.

“Microsoft zal de volgende versie van hun nieuwe Xbox video game machine, de top-selling console, met de feestdagen van 2013 uitbrengen. Deze informatie moet dan ook, volgens de anonieme bron, komen van mensen die nauw verbonden zijn met de bedrijfsplannen van Microsoft”, aldus Bloomberg.

De mysterieuze bron wilde niet geïdentificeerd worden, omdat hij gevoelige informatie naar buiten brengt, maar laat wel nadrukkelijk weten dat de console rond de Amerikaanse Thanksgiving uitverkoop moet verschijnen. Er wordt gezegd dat Microsoft zelf nog niet heeft besloten of ze hun nieuwe speeltje gaan tonen op de E3 van 2013, of dat ze een eigen evenement gaan organiseren omtrent de onthulling van de Xbox 720. Hoe dan ook, wanneer Microsoft de releasedatum op eind 2013 zet, zou het gek zijn als het publiek niet snel een voorproefje krijgt van hun nieuwe console.

De laatste tijd vliegen er steeds meer geruchten in de rondte over de nieuwe generatie consoles van zowel Microsoft als Sony en dit zal in de komende tijd alleen maar toenemen. Of we daadwerkelijk een nieuwe Xbox in 2013 krijgen, blijft natuurlijk nog maar de vraag. Wellicht wordt het nieuwe systeem alleen nog maar getoond door Microsoft.

Totdat Microsoft met een officieel statement komt, blijft het bij random speculatie, maar dat maakt het er niet minder leuk om. Als jij in jouw glazen bol kijkt, wanneer kunnen we de nieuwe Xbox, Xbox 720 of Durango verwachten?

Wordt de releasedatum van de Xbox 720 eind 2013?

Wordt de releasedatum van de Xbox 720 eind 2013?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch