Menu Premium

Wolfenstein: The New Order verschijnt al op 20 mei

Gamekings Redactie 26/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je wordt als gamer hier en daar veelal geplaagd met nieuws over games die uitgesteld worden, maar zo af en toe krijgen we ook goed nieuws voorgeschoteld. Wolfenstein: The New Order verschijnt al op 20 mei en dat is zeker goed nieuws te noemen voor de old-school shooter-fans onder ons. Waar wij als Europeanen vaak in het stof moeten happen qua releasedata, mogen we Wolfenstein: The New Order tegelijkertijd spelen met de rest van de wereld.

Eerder was er nog aangekondigd dat de game in Europa en Australië drie dagen later zou uitkomen dan in de rest van de wereld. Dat is geen goed nieuws, maar niets wat je al niet eerder hebt meegemaakt. De game stond origineel in de kalender voor 23 mei, maar je mag nu dus op 20 mei al flink wat nazi’s het leven zuur maken. Wanneer je de game pre-orderd, zal Wolfenstein niet de enige legendarische naam zijn die je op je scherm voorbij ziet komen. Er zit namelijk een beta key bij  de game voor de nieuwe DOOM-game. Hoe dit nieuwste deel heet is nog niet bekend, maar voorlopig gaat de game door het leven als DOOM. Deze beta zal uiteraard nog steeds bij de game zitten op 20 mei.

Waar veel shooter-series de nazi’s hebben gelaten voor wat ze zijn en zijn doorgegaan naar een meer moderne aanpak, is Wolfenstein nooit afgeweken van de nazi’s als ultieme bad-guys. Wolfenstein is natuurlijk een legendarische naam in het shooter-landschap, maar wordt de laatste paar delen wat wisselend ontvangen. Bethesda en Machine Games hopen deze glorie opnieuw geheel terug te brengen met dit nieuwste deel in de serie. De game verschijnt op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One. Daarnaast kun je ook met je muis en toetsenbord knallen, want logischerwijs krijgt ook de pc bezoek van Wolfenstein: The New Order.

Wolfenstein: The New Order verschijnt eerder

Wolfenstein: The New Order verschijnt eerder

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch