Menu Premium
Loading...

Wolfenstein: The New Order On a Train to Berlin Trailer

Lisette Atsma 20/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al de negende game in de reeks en toch heeft Wolfenstein: The New Order te maken met een hele reeks aan eerste keren. Zo is het de eerste keer sinds 1992 dat de game niet in samenwerking met iD Software wordt ontwikkeld, maar is er gekozen voor de Zweedse studio Machinegames. De Wolfenstein: The New Order On a Train to Berlin Trailer is vandaag vrijgegeven door uitgever Bethesda Softworks en deze laat je de spanning van de game al even goed zien.

Wolfenstein: The New Order vindt meerdere jaren na zijn voorganger Wolfenstein plaats. Je zult het verhaal spelen met BJ Blazkowicz, agent voor de Office of Secret Actions en tevens de hoofdpersoon van de Wolfenstein-reeks. Drie jaar na de gebeurtenissen uit de Wolfenstein-game uit 2009, heeft Blazkowicz geheugenverlies opgelopen. Als gevolg daarvan heeft hij, wanneer je de game begint, veertien jaar in een gesticht gezeten. Wanneer hij eindelijk uit het gesticht ontsnapt, treft hij een wereld aan die geregeerd wordt door de vijand. Daarbij is de vijand nog verder doorontwikkeld dan hij al dacht en het zal dus een bloederige klus worden om ze aan te pakken.

In mei vorig jaar werd de eerste teaser trailer voor de game getoond door Bethesda. Nu, ruim een jaar later, komt de release toch aardig snel in de buurt, want de Europese release voor Wolfenstein: The New Order staat gepland op 23 mei aanstaande. De game zal verschijnen op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. Ook komt de pre-order van de game met een Early Access tot de DOOM bèta. Wanneer deze bèta toegankelijk wordt is echter nog niet bekend. Kan jij ook niet wachten op al het Wolfensstein-geweld? Check dan snel de Wolfenstein: The New Order On a Train to Berlin Trailer!

nieuws_20140320Wolfenstein

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch