Menu Premium
Loading...

Wolfenstein: The New Order Nowhere to Run Trailer

Karim Shehata 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende maand verschijnt de nieuwe Wolfstein-game in de vorm van Wolfenstein: The New Order. De game, die wordt ontwikkeld door ontwikkelstudio MachineGames, moet dus door Bethesda in het zonnetje worden gezet, want de periode waarin de game verschijnt is niet de rustigste. Onder meer Watch Dogs verschijnt ook eind mei, maar Bethesda gaat de game dus op volle oorlogssterkte uitbrengen op 20 mei. In de Wolfenstein: The New Order Nowhere to Run Trailer zijn nieuwe beelden van de game te zien.

In Wolfenstein: The New Order speel je in de jaren 60 in een alternatieve geschiedenis. Duitsland is namelijk nooit verslagen en heeft de Tweede Wereldoorlog ‘gewonnen’. Hierdoor controleert Duitsland praktisch de hele wereld en is er geen oorlog meer. Wanneer alle hoop echter vergaan is op een wat gevarieerdere wereld, komt er een team die hier verandering in wil brengen. Dit team, dat onder leiding staat van B.J. Blazkowicz, vecht dus terug tegen Nazi-Duitsland en moet er dus voor zorgen dat in de jaren 60 het oppermachtige Duitsland alsnog verslagen wordt. Aan jou dus de taak om dit te bewerkstelligen in Wolfenstein: The New Order.

Wolfenstein: The New Order verschijnt op 20 mei voor de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 en de PC. De game, die er op de PlayStation 4, Xbox One en de PC goed uitziet, verschijnt dus ook nog voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, waardoor praktisch iedere gamer op dit moment toch aan de slag kan met de nieuwe game van Bethesda. In de Wolfenstein: The New Order Nowhere to Run Trailer is goed te zien en te voelen hoe de ‘vibe’ in deze game naar voren komt. De foute muziek onder de soms serieuze stukken bewijst dat Wolfenstein: The New Order het niet allemaal al te serieus neemt. Laten we hopen dat de game wel serieus goed is wanneer deze verschijnt op 20 mei aanstaande.

Wolfenstein: The New Order Nowhere to Run Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch