Menu Premium
Loading...

Wolfenstein: The New Order Launch Trailer

Gamekings Redactie 15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is juni 1959, de nazi’s paraderen rond als winnaars van de Tweede Wereldoorlog. Het is augustus 1960 en William “B.J.” Blazkowicz is ontwaakt uit een kunstmatige coma en staat terug op twee benen. De Duitsers hebben technologie gestolen om de Tweede Wereldoorlog te winnen en Blazkowicz is het er alles behalve mee eens. Over vijf dagen is het tijd om zijn verhaal te beleven, wat ingeluid wordt met de Wolfenstein: The New Order Launch Trailer.

In het echte leven heeft Adolf Hitler naast zijn leven ook de Tweede Wereldoorlog verloren, maar in Wolfenstein: The New Order zijn de nazi’s aan de macht. De game vertelt het verhaal van William “B.J.” Blazkowicz, de man die we in eerdere Wolfenstein-delen ook al de hoofdrol zagen hebben. Hij heeft veertien jaar geslapen en ziet dat de wereld onderdrukt wordt door een veel te sterk nazileger, nadat hij het gekkenhuis waarin hij opgesloten zit weet te ontsnappen. Het naziregime moet ten onder geholpen worden en uiteraard is Blazkowicz daar de aangewezen persoon voor.

Wolfenstein: The New Order speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein uit 2009 af, maar vereist niet per se dat die game gespeeld is om dit deel te kunnen volgen. Net zoals eerdere delen in de serie draait het in deze game voornamelijk om lekker knallen met dikke wapens en nazi’s een kopje kleiner maken. Het grote plot draait om het vernietigen van de superwapens die in nazibezit zijn, om wereldvrede een feit te maken.

Gelukkig wordt Wolfenstein: The New Order op bijna alles speelbaar, want de game komt uit op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Dit moet gebeuren op 20 mei, dus voor fans die niet kunnen wachten om Wolfenstein: The New Order the kunnen spelen, duurt het niet lang meer. Vijf dagen lang deze trailer herhalend blijven kijken, dan gaat de tijd vast wat sneller.
Wolfenstein: The New Order Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch