Menu Premium
Loading...

Wolfenstein: The New Order E3 trailer

Gamekings Redactie 06/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wolfenstein: The New Order is waarschijnlijk één van de games die we maar allemaal te graag op de E3 willen zien. En zo vlak voordat de immense gamebeurs van start gaat, maakt Bethesda ons nog blij met een nieuwe Wolfenstein: The New Order E3 trailer.

In Wolfenstein: The New Order ga je aan de slag met B.J. Blazkowicz, die na jarenlang in coma te hebben gelegen ontwaakt en tot de ontdekking komt dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog heeft gewonnen. De Duitsers hebben de Westerse wereld compleet in hun macht, maar door zijn lange coma heeft Blazkowicz nog steeds het gevoel dat hij zich midden in de oorlog bevindt.

Hij besluit zich aan te sluiten bij het kleine verzet wat nog bestaat en heeft als doel de Londen Monitor binnen te dringen, een groot gebouw waar nieuwe helikopters worden gemaakt. Al snel wordt dit gebouw opgeblazen en blijk je niet alleen tegen mensen, maar ook tegen robots te moeten vechten.

De trailer start met een paar heftige beelden van de Tweede Wereldoorlog, waarna we te zien krijgen waar iedereen al tijden op zit te wachten… Jawel, gameplaybeelden! Wrede wapens, reusachtige robots en een totaal overhoop geschoten wereld, je krijgt het allemaal te zien. Net als je er helemaal in zit, is de trailer helaas alweer voorbij.

Ben jij, net als ons, ook zo benieuwd naar Wolfenstein: The New Order? We hopen er in ieder geval meer over te gaan horen op de aankomende E3, maar voor de eerste gameplay beelden check je alvast de Wolfeinstein: The New Order E3 trailer.

Wolfenstein: The New Order E3 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch