Menu Premium

Woensdag komt er eindelijk weer een echte lange Nintendo Direct

Jan Johan Beldrok 16/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo-fans opgelet. Er komt eindelijk weer een echte lange Nintendo Direct aan. 50 minuten schoon aan de haak gaat het zijn. De Direct vindt woensdag 17 februari plaats om 23.00 uur. Niet bepaald een kindvriendelijke tijdstip, maar hé, dan vertellen we hen het mooie nieuws wel in de ochtend. De laatste tijd koos Nintendo vooral voor kortere, meer gerichte Nintendo Direct-presentaties. Die ze terecht Mini Directs noemden. Meestal draaide alles om één bepaalde game. Woensdag wordt het een ouderwets lange sessie waarin meerdere titel de revue zullen passeren.

Nintendo Direct begint woensdag om 17:00 uur

Op Twitter meldde Nintendo dat ze info gaan geven over gereleasete games zoals Super Smash Bros. Ultimate en de titels die in de eerste helft van 2021 gaan worden uitgebracht. Meer duidelijkheid geven ze niet. En dus kan het speculeren beginnen. Want wat hebben ze in Japan allemaal in petto?

Monster Hunter Rise zit er zeker bij

Van een paar games voor de Nintendo Switch kunnen we zeker zijn. Monster Hunter Rise komt in maart uit en Pokémon Snap in april en dus gaan we daar meer beeld van zien. Misschien zal dat ook wel het grootste deel van de tijd opslokken. Maar daarna wordt het een stuk vager. We weten dat Nintendo een groot aantal games in ontwikkeling heeft. Denk aan Metroid Prime 4, Bayonetta 3, en The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Of we daar ook echt wat van gaan zien, is maar de vraag. Nintendo geeft immers aan dat ze games gaan tonen die in het eerste deel van 2021 uitkomen. Dat zijn dus games die uiterlijk juni in de shops moeten liggen. Wij zien titels als Metroid Prime 4 en The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 toch meer als najaars krakers.

Verwacht geen nieuws over een Switch Pro

Nieuws over een Switch Pro valt ook niet te verwachten. Waarom zou Nintendo dat doen op een moment dat de Switch als een malle draait en de hardware industrie moeite heeft voorraden aan te leggen. We vermoeden dat ze daarvoor eerst het einde van de pandemie willen afwachten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch