Menu Premium

Woensdag eerste deel The Walking Dead op PSN

Gamekings Redactie 23/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De releasedatum en prijs van The Walking Dead op PSN is vrijgegeven. De game wordt een vijfdelige serie en allemaal in hapklare afleveringen geserveerd. Wat toepasselijk is bij de game-versie van een stripreeks waarop een succesvolle televisieserie gebaseerd is. Vanaf deze woensdag is de eerste “aflevering” van de digitale serie beschikbaar in de PlayStation Store. Dus fans van The Walking Dead, omcirkel 25 april maar alvast op je kalender. De eerste aflevering heet “A New Day” en ongeveer een maand erna komen de andere afleveringen in de PlayStation Store.

De hoofdrol in de game miniserie is weggelegd voor Lee Everett, een ander personage dan Rick Grimes uit de strips en TV serie dus. De game speelt zich wel af in dezelfde wereld en op dezelfde locatie. Ontwikkelaar Telltale games heeft bewust besloten met dit nieuwe personage aan de slag te gaan. “Een nieuw verhaal met een nieuw hoofdpersonage betekent dat we vrij zijn om nieuwe en spannende scenarios te creëren en dat we meer toe kunnen voegen aan de achtergrondverhalen van personages en locaties uit de strip.” Volgens Telltale weten de meeste fans die al bekend zijn met de serie wat er allemaal gaat gebeuren als ze het verhaal van Rick zouden vertellen. Daarom mogen we nu kennis gaan maken met Lee Everett.

Per aflevering ben je €4,99 kwijt. Wil je er nu al geen missen? Dan kan je ook meteen het hele seizoen pre-orderen voor €19.99. Hoe dan ook, vanaf woensdag kun je in ieder geval beginnen met het verhaal van Lee Everett in The Walking Dead.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch