Menu Premium
Loading...

WipEout: Omega Collection komt uit in de zomer van 2017

Suzanne de Jong 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de PlayStation Experience Showcase is zojuist WipEout: Omega Collection aangekondigd. Wie wel zin heeft om een rondje te racen op de bloedsnelle racebanen met de kenmerkende typische WipEout-voertuigen, kan vanaf 2017 helemaal los gaan.

De allereerste WipEout-game kwam uit in 1995. Deze collection zal dan ook twee games en een expansion pack uit de serie bevatten, namelijk WipEout HD, het bijbehorende uitbreidingspakket WipEout Fury en WipEout 2048. Het werd wel weer eens tijd voor een ‘nieuwe’ bloedsnelle racegame op de PlayStation 4, aangezien WipEout HD uit 2008 komt, Fury in 2009 uitkwam en WipEout 2048 zag het levenslicht in 2012. Voor iedereen die deze bizarre snelheid en chaos aankan, is het vanaf de zomer in 2017 groot feest met deze collectie.

Of deze collectie ook compatible is met PlayStation VR is nog niet bekend, maar als dat zo blijkt te zijn, is een kotsfestijn gegarandeerd natuurlijk. Zit jij te wachten op deze remaster, of had jij toch meer gehoopt op een gloednieuwe WipEout-game? Laat je mening razendsnel hieronder achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch