Menu Premium

Win vandaag goodies met Mario Kart 8 in Gamekings Studio!

Gamekings Redactie 30/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds donderdag is Gamekings Studio dé plek waar je het liefst Mario Kart 8 speelt, want wij hebben ‘m! Het zou zomaar kunnen dat jij ‘m ook al hebt, want de game is vandaag uit en lag bij sommigen zelfs al eerder in de brievenbus. Helemaal geweldig natuurlijk, dan heb je al effe kunnen oefenen. Ben jij de allerbeste in rondjes rijden met de bekende Mario-personages? Bewijs ‘t maar. Win vandaag goodies met Mario Kart 8 in Gamekings Studio!

De Mario Kart serie bestaat al langer dan de jongsten onder ons en gezien het een traditie is om per Nintendo-console maar één Mario Kart titel uit te brengen is er vaak op grafisch vlak wel te merken dat we stappen maken. Als jij een Mario Kart diehard bent, weet je vast nog wel de overstap van Super Mario Kart naar Mario 64. Sowieso werden de 3D-graphics geïntroduceerd, wat al helemaal voor een verschil van dag en nacht zorgde. Met de tijd is de grafische vooruitgang niet zo radicaal geweest, maar met Mario Kart 8 wordt de serie eindelijk naar een echt High Definition niveau getild.

Het principe in de Mario Kart games blijft jaar in, jaar uit hetzelfde maar dat maakt niemand iets uit. Sinds jaar en dag wordt de serie met veel liefde gespeeld, gezien er toch in elk deel wat nieuwe elementen zijn die het geheel vers aan laat voelen. In Mario Kart 8 is dat antizwaartekracht, wat voor frisse gameplay moet zorgen.

Jij kunt in Gamekings Studio komen bewijzen dat je al die gameplay perfect onder de knie hebt, want we hebben een mini-competitie Mario Kart 8. En uiteraard ga je niet met lege handen naar huis als jij laat zien dat je daad bij het woord kan voegen en iedereen van de Mario Kart baan veegt. Zorg ervoor dat je om 13:00 bij Gamekings Studio bent en klaarstaat om goodies te winnen met Mario Kart 8! En er is nog veel meer te doen natuurlijk. Zo gaan we Mario Kart 8 ook live streamen en kun je nog Dennis of Pascal uitdagen met een potje 2014 FIFA World Cup Brazil. Gewoon langskomen vandaag dus!

Win goodies met Mario Kart 8 in Gamekings Studio!

Win goodies met Mario Kart 8 in Gamekings Studio!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch